Концернът Ford обяви за забавяне на доставките на електрическите кросоувъри

...
Концернът Ford обяви за забавяне на доставките на електрическите кросоувъри
Коментари Харесай

Ford упрекна Tesla за лошото ѝ качество, но веднага след това спря доставките на Mustang Mach E

Концернът Ford разгласи за закъснение на доставките на електрическите кросоувъри Mustang Mach E. Продажбите на тези коли започнаха в самия завършек на 2020 година, само че в този момент доста клиенти се оплакаха, че представителите на автомобилния производител са ги предизвестили, че ще има закъснение на доставките с към месец. Компанията удостовери пред Electrek.co обстоятелството за закъсняване на доставките и изясни, че те са свързани с нуждата от осъществяване на спомагателен надзор на качеството на колите.

Най-интересното в тази история е, че единствено преди няколко дни ръководителят на Ford за електрическите автомобили Дарън Палмър излезе с недвусмислена рецензия към конкуренцията, визирайки най-много Tesla, като сподели, че съгласно него преимуществото на Mach E е точно в неговото качество.

Палмър означи, че екстериорните елементи на електрическия Ford са инсталирани извънредно точно, панелите на каросерията не се разграничават по цвят, броните не падат при придвижване през локви, панорамният покрив не се откача в придвижване и даже дръжките на плъзгащите се порти не замръзват в студа. Той не загатна името Tesla, само че всички разказани от него недостатъци се приписват на колите, създавани от компанията Илон Мъск.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР