Концернът BAIC представи новия си всъдеход, който впечатлява с брутален

...
Концернът BAIC представи новия си всъдеход, който впечатлява с брутален
Коментари Харесай

Рама, хибрид и три диференциала - нов китайски всъдеход

Концернът BAIC показа новия си всъдеход, който впечатлява с жесток дизайн, наподобяващ американските Jeep Grand Cherokee и Wagoneer. Моделът ще се продава в началото в Китай под името Beijing BJ60, а главният му съперник ще бъде Tank 500

Иновацията ще разполага с пет- и със седемместна версия, както и с хибриден силов тракт. Последният е основан на 1.5-литров турбо мотор и електромотор, с които BJ60 форсира от 0 до 100 километра в час за шест секунди.

Моделът е трети в линията Beijing BJ: моделът с показател 60 заема нишата сред BJ40 и BJ80. И трите са направени в един и същи жанр, напомнящ американските коли Jeep.

Според дизайнерите на компанията китайските високопроходими коли не могат да се нарекат „ клонинги “ на Grand Cherokee и Wagoneer - тяхната аналогия е условна.
`Рама,

Например дизайнерските решения, които вършат външния тип на BJ60 жесток, включват квадратни арки на колелата, отвесни задни светлинни блокове и аварийна гума, сложена на петата врата, а дизайнът на радиаторната решетка с интегрирана оптика и общи пропорции е присъща за доста всъдеходи.

По отношение на размерите BJ60 е съпоставим с гореспоменатия Tank 500: той е дълъг над пет метра, широчината му е 1.95 метра, а височината - 1.92 метра. Новият всъдеход е на рама с без значение окачване на всички колела, задвижване на всички колела с редуктор и три диференциала, в това число блокаж на предния диференциал.

Според CarNewsChina, базирайки се на автомобилния производител, BJ60 ще влезе в продажба с няколко хибридни варианти. Освен гореспоменатия 1.5-литров ДВГ, ще е налична и версия с двулитров турбо мотор, който ще добави или 48-волтов стартер-генератор, или пълновръстен електродвигател, батериите на който ще се зареждат от мотора с вътрешно горене.

Топ модификацията е основана на 1.5-литров мотор с вътрешно горене и мощен електродвигател. За тази версия е заявен самостоятелен пробег от 1000 километра. В салона са конфигурирани два екрана: цифрово арматурно табло (диагоналът му не е посочен) и централен 12-инчов екран на мултимедийната система.
`Рама,

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР