Контролирано се изпускат водите на язовирите Йовковци и Александър Стамболийски

...
Контролирано се изпускат водите на язовирите Йовковци и Александър Стамболийски
Коментари Харесай

Заради пороите: Изпускат контролирано Йовковци и Александър Стамболийски

Контролирано се изпускат водите на язовирите " Йовковци " и " Александър Стамболийски ". Това съобщи регионалният шеф на Велико Търново Георги Гугучков, представен от Българска телеграфна агенция.

След диалог с ръководителите на двата язовира, които се намират на територията на региона, той е получил увещание, че изпускането на водоемите се прави по проект, с непрестанно наблюдаване. от обитаемоте места наоколо.
 Петър Горновски: Проблемни са дребните язовири, има заплаха от Мизия - 2 Петър Горновски: Проблемни са дребните язовири, има заплаха от Мизия - 2
Малките язовири са проблематичните язовири. Това сподели пред Българска национална телевизия Петър Горновски, ръководител на Държавна организация за метрологичен и техническ...

Заради изобилните превалявания, достигнали над 30 литра на квадратен метър, се наблюдават непрекъснато равнищата на реките във Великотърновска област. Нивото на река Янтра е под сериозните граници. Към момента в Районната противопожарна работа няма сигнали за наводнения в жилищни парцели. Има информация за залети с вода аграрни земи и нарушена пътна и улична настилка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР