Контрабандни анаболни стероиди са установени при проверка на ГКПП -

...
Контрабандни анаболни стероиди са установени при проверка на ГКПП -
Коментари Харесай

Митничари задържаха шофьори на автобус за контрабанда на анаболи

Контрабандни анаболни стероиди са открити при инспекция на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Лесово. Задържани са двамата водачи на рейса , с който били транспортирани стимулиращите препарати.

В хода на гранична инспекция на рейс " Темса " с българска регистрация , дошъл в късните часове на 5 декември за влизане в страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт - Лесово, гранични служители на реда решили нуждата от осъществяване на щателна митническа инспекция на транспортното средство.

При последвалите дейности в рейса били открити разнообразни количества препарати - общо 174 шишенца с друга съдържимост, 267 опаковки с по 100 таблетки и 33 опаковки с по 50 таблетки. На място са били извикани специалисти за изясняване типа им.

Двама поданици на Разград, 30-годишния А.А., карал рейса, и И.И., са арестувани и конвоирани до ГПУ - Елхово. Превозното средство също е било арестувано, пасажерите са били трансферирани на различен рейс.

За случая е известена прокуратурата, работата продължава в границите на формираното по разказа на митническите управляващи досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР