“Контра се завръща с аналитичния епизод в понеделник след големите

...
“Контра се завръща с аналитичния епизод в понеделник след големите
Коментари Харесай

“Контра”: Заслужиха ли Манчестър Юнайтед и Милан повече уважение?

“Контра ” се завръща с аналитичния епизод в понеделник след огромните дербита от топ шампионатите през уикенда. 

Журналистите на Sportal.bg Радослав Стойков, Атанас Василев и Даниел Любомиров разясняват огромните победи на Манчестър Юнайтед и Милан в напрегнатите конфликти от Висшата лига и Серия “А ”.

“Червените дяволи ” реализираха домашен триумф над втори следващ пряк противник след този над Ливърпул и към този момент никой не подценява възхода им както на игрището, по този начин и в класирането. 

Арсенал пък приключи поредицата си от победи, срещайки първия същински сериозен съперник, само че момчетата на Микаел Артета въпреки всичко оставиха положителни усещания на терена.

Манчестър Сити още веднъж направи неверна стъпка, само че сътвори много положения против Астън Вила. Ливърпул и Евертън сервираха евентуално най-зрелищното 0:0, което ще гледаме през този сезон.

Тотнъм още веднъж е на пътя на успеха и даже очарова с атакуващ жанр, до момента в който Челси се нуждаеше от противоречиво съдийско решение в края, с цел да пребори Уест Хам.

В Италия Милан и Интер предложиха зрелищно Дерби на Малката Мадона, което сподели, че заслужено са считани към момента за двата най-хубави тима. От доста време насам обаче не се беше случвало “росонерите ” да имат такова очебийно предимство за над 60 минути против градския конкурент.

В Ла Лига пък Реал Мадрид и Барселона не престават да посочват, че мъчно ще се откри някой да им “пречи ” в разногласието за купата, който може да се придвижи до самия завършек на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР