Консултациите при президента си бяха приказки и политически декларации. Тези

...
Консултациите при президента си бяха приказки и политически декларации. Тези
Коментари Харесай

Каракачанов: Не се лансират идеи два месеца преди изборите

Консултациите при президента си бяха приказки и политически заявления. Тези неща би трябвало да се разискват с партиите, които могат да създадат промени. Колегите от „ Обединени патриоти “ са решили да пропуснат, това не е протест. Парламентарната група по този начин реши - да не се явим на консултациите при Радев. Това съобщи пред бТВ министърът на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация.
Каквито и хрумвания да имаш да лансираш, два месеца преди изборите не се вършат. Трябва да се спре с такава процедура към този момент партиите да си вършат както им е комфортно промени в закона преди изборите тъкмо, сподели Каракачанов. Не може да се прави законодателство единствено поради пандемията, изясни още той. Другата безумна концепция, която чух на тези съвещания, е да откриваме безсистемно секции на всички места по света, акцентира Каракачанов. от тези съвещания не излезе нищо, добави още той.
 Американските граматически караконджули Американските граматически караконджули
Като по негоден телефон беше предадено по целия свят едно предложение на Нанси Пелоси и то беше подхванато незабавно и у нас. Става дума...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР