Консултантската фирма от Голямата четворка Deloitte намалява бизнеса си със

...
Консултантската фирма от Голямата четворка Deloitte намалява бизнеса си със
Коментари Харесай

Deloitte намалява бизнеса със сделки в Обединеното кралство след преглед на рентабилността

Консултантската компания от Голямата четворка Deloitte понижава бизнеса си със покупко-продажби в Обединеното кралство, с цел да се концентрира върху транзакции с по-висока стойност след обзор на своята доходност, в стратегическо пренасяне от работата, която е правила в продължение на десетилетия.

Deloitte ще свие консултантската си процедура за районни покупко-продажби, която постоянно работи при по-малки транзакции, съгласно няколко души, осведомени с измененията. Освен това се отдръпва от активността си като водещ консултант по финансови услуги и покупко-продажби с интелектуална благосъстоятелност.

Всички от Голямата четворка — Deloitte, EY, KPMG и PwC — са изправени пред провокации в своите районни консултантски бизнеси в региона на сливанията и придобиванията. Маржовете на облагата са по-ниски, в сравнение с при огромните покупко-продажби, а по-широкият пазар е доста спокоен.

Deloitte сподели: „ Обмисляме преструктуриране на части от нашия консултантски бизнес с корпоративни финанси. Това е за да се концентрира въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР