Конструктивния тон със Северна Македония е важен. Затова направихме това

...
Конструктивния тон със Северна Македония е важен. Затова направихме това
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Домът на бившия шеф на Булгаргаз е бил обискиран, МВР го разследва

Конструктивния звук със Северна Македония е значим. Затова направихме това честване. Това, което аз заложих като проект дружно с съдружните си сътрудници, беше доста ясно. Аз започнах да го извършвам в първия вероятен миг когато Димитър Ковачевски стана министър председател. Точно в този ден аз бях там. Румен Радев не ми е казвал да не вървя в Северна Македония. Това разяснява министър-председателят Кирил Петков в ефира " ЕВРОДИКОФ ".

" Знаех, че волно или несъзнателно, само че аз мисля, че волно са създали големи вреди на българското държавно сдружение " Булгаргаз ". Тези вреди са функционалности на високите цени на газа и да има нахалството да приказваш оправдателни лъжи, само че да приказват с звук, надали не, че някой ръководи и те не са наранени, а права на всички българи? Важното е да работим по този начин, че българският интерес да е предпазен ", сподели още Петков.

Тази заран е имало обиск в дома на шефа на " Булгаргаз " Николай Павлов. " Министър Бойко Рашков направи конференция след Министерски съвет и следствието върви. Едно уволняване не е задоволително, би трябвало да има цялостно следствие ", сподели още министър председателят.

" Министър Рашков е индивидът, който когато е събрал всички данни, неговото министерство ще е отговорно за покачване на обвиняване. Това, което знам е, че не е била умишлена грешката за цената на газа ", разяснява Петков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР