Констатациите, които все още не са прегледани от партньори, идват,

...
Констатациите, които все още не са прегледани от партньори, идват,
Коментари Харесай

Душовете под високо налягане могат да насърчат по-малко използване на вода, сочат изследвания, както разкри средното време за измиване

Констатациите, които към момента не са прегледани от сътрудници, идват, до момента в който чиновници на Обединеното кралство се борят с способи да запълнят възходящата разлика сред вода предложение и търсене.

Изследователите скрито следят 290 разнообразни душове в кампуса на университета Съри, събирайки данни от общо 86 421 самостоятелни душове.

Те откриха, че потреблението на вода е понижена с до 60% с по-високо налягане, което допуска, че хората не скачат от душа след избран интервал от време, а по-скоро „ стопират да се къпят, когато реализиран несъмнено преживяване “.

Те също инсталираха забележими таймери в някои от душовете, с цел да видят дали това е повлияло на времето, което хората прекарват в кисненето си.

Продължителността на душовете е много друга, споделиха те, като междинният душ лишава 6,7 минути, само че половината от душовете не престават сред 3,3 и 8,8 минути.

„ Изключихме всевъзможни душове за един час, само че повярвайте ми, те се случиха “, написа на X Иън Уокър, професор по еко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР