Константин Трендафилов - поетът, който се прочу с музикалното си

...
Константин Трендафилов - поетът, който се прочу с музикалното си
Коментари Харесай

Папи Ханс залитна по дъщерята на Азис

Константин Трендафилов - поетът, който се прочу с музикалното си алтер его Папи Ханс, бе заловен в крачка да ухажва дъщерята на краля на попфолка Азис, написа "Монитор ".

Не става въпрос обаче за действителни любовни връзки с щерката, а за сантименталната драма, разрастваща се във видеоклипа към най-новата му шеста подред ария под надслова Samara от неговия „ албум-сериал “. В смелата колаборация на двамата реализатори Папи Ханс разчупва присъщия си екстравагантен поп през призмата на индийските ритми, а Азис способства с разпознаваемите си вокали, с цел да се получи завладяваща мелодия и може би един от най-забавни и истински планове на артиста до този миг, разяснява HotArena.

Тъй като песните на Трендафилов обаче са част от по-големия му концептуален план за албум-сериал, те са и самобитни епизоди. За тях от особена значимост е видеоклипът, който в тази ситуация изобразява типична индийска мелодрама но Боливуд. Любовните връзки сред героя на Ханс и дъщерята на Азис – Самара, се завързват точно във видеото-епизод, единствено че не изключително успешно, защото бащата не е най-големия почитател на нейния любовник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР