Конспиролози вярват, че изграждането на трети Свети храм в Йерусалим

...
Конспиролози вярват, че изграждането на трети Свети храм в Йерусалим
Коментари Харесай

Библейско пророчество е на път да се изпълни, с него ще започне Второто пришествие на Христа

Конспиролози имат вяра, че построяването на трети Свети храм в Йерусалим ще предзнаменува второто пришествие на Христа и апокалипсиса. Твърденията за неотдавнашен армагедон получиха нов подтик през миналите дни, откакто авторитетна група равини, известни като Санхедрин, написаха писмо, в което приканва за построяването на въпросния трети храм, написа в. " Дейли Стар ".

Те, както се оповестява, са адресирали писмото си до кандидат-кметовете Офер Беркович и Моше Лион в навечерието на изборите през идната седмица, съобщи Блиц.

Първите два Свещени храма на града към този момент не съществуват, откакто са били разрушени от вавилонците и римляните. А построяването на трети подобен от дълго време се свързва с настъпването на края на света. 

Християнският свещеник Пол Бигли, който е прочут с предсказанията си за края на света, твърди, че писмото е знак, че краят е близо. " Равините упорстват от претендент кметовете да включат в проектите си построяването на трети храм. Хора, това е тъкмо като в библейското знамение. Не знам какво да ви кажа. Толкова близко сме и, в случай че сте християнин, вие ще си кажете: Леле, в действителност месията идва. Няма подозрение в това. Спасителят на света ще се завърне ", споделя той.  

По думите на неговия колеха Ървин Бакстър, въпросният храм ще ознаменува старта на последните седем години на Земята. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР