Консервативната партия ще извърши политическо самоубийство, ако се опита да

...
Консервативната партия ще извърши политическо самоубийство, ако се опита да
Коментари Харесай

Джереми Хънт: Торите ще бъдат унищожени, ако има предсрочни избори преди Брекзит

Консервативната партия ще извърши " политическо самоубийство " , в случай че се опита да принуди страната да напусне Европейски Съюз без съглашение тази есен, а също по този начин ще изгуби, в случай че провежда предварителни избори.

Това предизвестие насочи външният министър на Англия Джереми Хънт, представен от " Политико ".
 Евровотът трансформира консерваторите и лейбъристите на Острова в маргинални партии
Евровотът трансформира консерваторите и лейбъристите на Острова в маргинални партии

Много разочароваща нощ за консерваторите, разгласи Мей

Кандидатът за водач на торите означи, че от резултатите от евроизборите излиза наяве, че партията ще бъде " унищожена ", в случай че провежда предварителни избори преди Англия да напусне Европейски Съюз.

" Атакувана от Партия " Брекзит " от дясно и Либералните демократи от ляво, ние сме и зправени пред изгубване ", написа той в публикация за " Дейли телеграф ".

Той разяснява съперниците си за лидерския пост в Консервативната партия Борис Джонсън, Доминик Рааб и Естер Маквей, които оповестиха, че ще извадят страната от Европейски Съюз на 31 октомври, без значение дали ще бъде без съглашение.

Всеки министър председател, който обещае да се напусне Европейски Съюз на съответна дата - без да има време за предоговаряне или пробутване на ново съглашение - ще изпрати страната към парламентарни избори в миг, когато Народното събрание се пробва да го предотврати. Опитите да се изведе страната от Европейски Съюз без съглашение посредством парламентарни избори не са решение, това е политическо самоубийство , което ще сложи водача на Лейбъристката партия Джереми Корбин на премиерския пост до Коледа, сигнализира той.
 Партията на Фараж смаза консерваторите и лейбъристите на евровота
Партията на Фараж смаза консерваторите и лейбъристите на евровота

Според оповестената информация партията получава 31.6% или 24 места

Пред Би Би Си Хънт разяснява, че в случай че не разрешат рецесията към Брекзит, ще бъдат изправени пред политическа рецесия, която ще е по-голяма от връзките с Европейски Съюз, която " може да докара до заличаването на нашата партийна система и да постави завършек на партията ми ".

Според него торите " тежко ще бъдат осъдени " , в случай че има предварителни избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР