Конкурсът за избор на началник на Регионално управление на образованието

...
Конкурсът за избор на началник на Регионално управление на образованието
Коментари Харесай

Без победител в конкурса за нов шеф на образованието във Варна

 Конкурсът за избор на шеф на Регионално ръководство на образованието във Варна ще се организира отначало, откакто никой от явилите се претенденти не се показа сполучливо, оповестява Дарик. 

Конкурсната процедура включва решение на тест и изявление от претендентите. Тестът включва 40 затворени въпроса, които би трябвало да се решат за 60 минути. Окончателният резултат на претендента е общ брой от резултатите, получени на теста и на изявлението, умножени надлежно с коефициенти 4 и 5, избрани от конкурсната комисия. 

 

Минималният размер на главната заплата, избран за длъжността, е 2400.00 лева Сред условията към претендентите за поста са минимална образователно-квалификационна степен за длъжността " магистър “ и най-малко 5 години опит на управителна служба в институциите от системата на предучилищното и учебното обучение или опит на управителни или експертна служба в администрация, свързани с предучилищното и учебното обучение.

До привършване на състезанието краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на Регионално ръководство по образованието във Варна ще е Розета Заркова. Тя зае мястото на досегашния шеф Венцеслава Генова, която управлява институцията в продължение на 7 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР