Конкурсът PR Приз 2022 ще отличи най-добрите комуникационни кампании в

...
Конкурсът PR Приз 2022 ще отличи най-добрите комуникационни кампании в
Коментари Харесай

„Силата на думите. Думите на силата“: PR Приз 2022 събира най-добрите кампании у нас


Конкурсът PR Приз 2022 ще отличи най-хубавите информационни акции в България за 22-ри път. Създаден през 2001 година от най-старата организация на PR експертите у нас, БДВО, състезанието е един от най-разпознаваемите формати измежду информационни специалисти и единственият, за който се изисква отбрана на акцията пред панел от потвърдени експерти. Тази година PR Приз ще се организира под надпис “Силата на думите. Думите на силата” и от Българското сдружение за връзки с обществеността споделят, че се чака рекорден брой заявки за присъединяване. Желаещите да се включат в състезанието могат да го създадат до 9 май 2022 година

PR специалистите ще мерят сили с акции в категориите “Корпоративна информационна кампания”, „ Кампания за стабилно развиване “, „ Комуникационен план в неправителствения бранш “, „ Комуникационен план в обществения бранш “, „ Проект за вътрешни връзки “, „ Комуникационен план за артикул или услуга “, „ Специално събитие “, „ Комуникационен план на медия “, „ Кризисни връзки “, „ Комуникационна акция за работодателска марка “, а от тази година ще бъде добавена и категорията “Имиджмейкинг”.

По традиция журито на PR Приз е формирано от опитни информационни специалисти с разнообразни профили и задълбочени знания в редица браншове. Традиционните открити представяния, на които претендентите за наградите ще пазят обществено плановете си, ще се проведат в интервала 13-15 май. Всеки участник ще бъдат известен по имейл за часа и деня на представяне, не по-късно от 10 май 2022 година Церемонията по награждаването ще се организира на 19 май 2022 година като кулминационна точка в границите на обичайния PR Фестивал, проведен от БДВО.

“Светът претърпя смяна през последните две години, променихме се и самите ние, а PR специалността е сигурен лакмус за еволюцията в публичните настройки. С напредването на технологиите и връзките виждаме основни промени при построяването на имидж - било то за компания или обособена персона. Това е и една от аргументите да върнем категорията “Имиджмейкинг” в състезанието. Радваме се, че и тази година ще наградим най-хубавите PR акции в България и като уредници молим към наши сътрудници да показват плановете си. В България има положителни информационни експерти и качествени акции, в реда на нещата е те да бъдат оценени уместно,” сподели Анита Бедин, ръководител на УС на БДВО.

Заявки за присъединяване могат да бъдат подавани в интервала 31 март до 9 май 2022 година Първият стадий от журирането ще бъде извършен в интервала 9-12 май, а от 13 до 15 май акциите ще бъдат показани пред журито на състезанието. Победителите ще бъдат оповестени на 19 май 2022 година

Повече информация за категориите и изискванията за присъединяване в PR Приз ще намерите на страницата на. Последвайте БДВО във и, с цел да следите вести към състезанието.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР