Конкурсът Мис Америка 2024 се проведе на 14 януари в

...
Конкурсът Мис Америка 2024 се проведе на 14 януари в
Коментари Харесай

Пилот от ВВС стана Мис Америка

Конкурсът " Мис Америка " 2024 се организира на 14 януари в Орландо, Флорида, а победител стана 22-годишната хубавица Мадисън Марш - офицер от Военновъздушните сили на Съединени американски щати. 

С това тя стана първият настоящ офицер от Военновъздушни сили, почетен с тази купа. Тя е магистър в програмата за социална политика на Харвард Кенеди Скул.

В конкуренцията участваха общо 51 девойки – представителки на всичките 50 американски щата, включително и на окръг Колумбия. На финала кръгът от кандидатки бе ограничен до 11. Десет от тях бяха определени от журито, а още една беше определена с гласоподаване. 

Момичетата трябваше да преминат през четири спортни кръга. Това включва разходка по подиума в спортно облекло, полемики по " горещи тематики ", шоу на гении и показване на вечерна рокля. 



Въз основа на резултатите бяха определени пет финалистки, на които им беше заложен спомагателен въпрос по отношение на задачите им като " Мис Америка ". 

В отговор Мадисън Марш показа своите достижения в армията като образец за това по какъв начин те са ѝ дали тласък по пътя към учението и израстването като персона с лидерски качества.

" Можете да постигнете, каквото поискате. Небето не е граница и единственият човек, който би ви спрял, сте самите вие ", сподели Марш в изявление на страницата на състезанието в инстаграм.

След което добави, че щом тя може да пристигна от " дребен град " и да влезе в света на състезанието, тогава всеки различен може да го направи също. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР