Конкурсът беше представен от Владимир Жеглов, основател на Дир.бг и

...
Конкурсът беше представен от Владимир Жеглов, основател на Дир.бг и
Коментари Харесай

”Денят започва” с уеб култура

Конкурсът беше показан от Владимир Жеглов, създател на Дир.бг и Леона Асланова, създател на организацията за нововъведения “Иновейшън Стартър”.

“Съвместният ни план е първият конкурс, който ще отличава майсторство в уеб публицистиката, ще задава критерии и стандарти. Той се осъществя във връзка от 20-тата година на основаването на първия и максимален български портал Дир.бг, с което означаваме към този момент зрелите години на българския уеб”, разясниха в студиото на Българска национална телевизия Жеглов и Асланова.

За да създадем стъпка обратно към истината, би трябвало да се върнем стъпка обратно към престижа на специалността, верният български език, бавното и тествано писане и високите стандарти на публицистиката, разясниха още уредниците.

 Снимка

В състезанието могат да вземат участие професионални публицисти, блогъри и студенти, които разгласяват в интернет.

Журито включва потвърдени експерти, всеки от които е хазаин на една от категориите, а те са: общество, стопанска система, просвета и обучение, стопанска система, същински истории - категория за проверяваща публицистика.

Материали се одобряват на е-мейл: [email protected], в период до 30 април. Наградата за всяко първо място в категория е парична награда в размер на 1000 лева

Подробна информация за състезанието следете на уеб страницата на плана ТУК:



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР