Конкурсът BAAwards 2018 на Българската асоциация на рекламодателите набира скорост

...
Конкурсът BAAwards 2018 на Българската асоциация на рекламодателите набира скорост
Коментари Харесай

Кандидатите за бизнес награда в конкурса BAAwards’2018 могат да подават проекти до 02 септември 2018

Конкурсът BAAwards 2018 на Българската асоциация на рекламодателите набира скорост
31 юли 2018 Петото издание на състезанието BAAwards на Българската асоциация на рекламодателите (БАР) набира скорост и в секцията на бизнес премиите. Под мотото „ БАРкод на триумфа “, ще бъдат отличени екипите и специалистите осъществили най-хубавите и сполучливи маркетингови тактики през миналата година. Условията за присъединяване изискват акциите да са осъществени в интервала сред 1 януари 2017 година и 15 май 2018 година Участниците могат да подават своите поръчки онлайн до 02 септември 2018 на уеб страницата на състезанието.
BAAwards 2018 започва с оповестената за първи път в тазгодишното издание премия на БАР за студентски план по маркетингови връзки. Ентусиазираните екипи от университетите се включиха с рекорден брой оферти. Сега набира скорост и подаването на планове за бизнес премия. Кандидатстващите се състезават за екипно или самостоятелно отличие в 10 разнообразни категории:
" Нов артикул ", " Нова услуга ", " Нова корпоративна марка, " Ребрандинг на артикул, " Ребрандинг на услуга ", " Корпоративен ребрандинг ", " Пускане на пазара на освежен артикул " „ Пускане на пазара на актуализирана услуга " " Активиране на марка " " Корпоративна обществена отговорност " Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР, показа: „ BAAwards започва през 2014 с 29 поръчки и междинна оценка от 18,7т. (при макс. 30). Четвъртото издание – през 2017, приключи с 43 поръчки и междинна оценка от 22,77т. Надяваме се, че наклонността за нарастване на броя и качеството на подаваните планове ще се резервира и тази година. BAAwards® към този момент е разпознаваема марка, знак на най-голям професионализъм в маркетинговите връзки, показан от гледната точка на тези, които носят директната отговорност за бизнеса – рекламодателите. Каним всички, които знаят тайните на БАР-кода на триумфа, да ги споделят в състезанието до 2 септември! “
Подробна информация за състезанието BAAwards – периоди и условия за присъединяване, може да прочетете на „ BAAwards 2018’ – Баркод на триумфа “
За БАР:
Българска асоциация на рекламодателите (БАР) е учредена при започване на 2008г. Едни от главните цели на асоциацията са повишение възвръщаемостта на вложенията в реклама, въвеждане и развиване на стандарти за виновна и етична връзка към потребителите.
Мисия на БАР е да предизвиква професионализма в маркетинговите връзки, да утвърждава високи професионални стандарти, да споделя българските достижения, да развива ноу-хоу и практическо образование на експерти и студенти.
От 2014 година асоциацията отличава специалистите и екипите, осъществили най-успешни и новаторски маркетингови тактики през предходната година с премиите BAAwards, които към този момент се утвърдиха като нейна запазена марка.
Добрият маркетолог умее да разшифрова кода на пазара и на потребителските настройки, с цел да избере най-ефективните подходи, които водят до триумф. БАР отличава тези, които съумяват да разшифроват пазарните трендове и потребителски настройки и да ги трансфорат в сполучливи акции, белязани с “Баркод на триумфа “- слоганът на BAAwards 2018.
Повече информация за организацията може да намерите на: http://www.baa.bg/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР