Конкурент на Сотир Цацаров за шефския пост в антикорупционната агенция

...
Конкурент на Сотир Цацаров за шефския пост в антикорупционната агенция
Коментари Харесай

Конкурентът на Цацаров: Не е трудно пак да бъда абстрахиран политически

Конкурент на Сотир Цацаров за шефския пост в антикорупционната организация (КПКОНПИ) е 69-годишният народен представител от “Воля “ Симеон Найденов, който има опит като следовател и юрист. По време на чуването пред парламентарната комисия за битка с корупцията бе очевидно, че той е повдигнат, с цел да се получи симулация на съревнование.

Почти всички въпроси на бяха ориентирани към Цацаров, а понякога депутатите приканваха и Найденов да каже нещо, с цел да се чуе гласът му.

Депутатът от “Воля “ приказва малко, само че неубедително. Той четеше записките си и на моменти сричаше. Найденов се разгласи за увеличение на състава на КПКОНПИ, по-добро възнаграждение на чиновниците и разширение на сградния фонд.

Въпреки че приказва малко, той съумя да изкаже и някои забавни мисли. Една от тях бе за потребността от антикорупционно образование от най-ранна детска възраст.

“Децата в предучилишна възраст не трябва изобщо да чуват думата корупция. Корупцията е неприятна дума. Те не трябва да бъдат закърмвани с нея “, сподели Найденов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР