konkurent.bgНачалникът на врачанското акушеро-гинекологично отделение в МБАЛ Христо Ботев д-р

...
konkurent.bgНачалникът на врачанското акушеро-гинекологично отделение в МБАЛ Христо Ботев д-р
Коментари Харесай

Тъжна вест: Почина д-р Иван Кръстев

konkurent.bg

Началникът на врачанското акушеро-гинекологично поделение в МБАЛ " Христо Ботев " доктор Иван Кръстев е умрял тази заран, предава " Конкурент ".

Лекарят, дал живот на хиляди бебета, издъхна в болница ИСУЛ в София, където беше закаран преди 6 дни след безразсъден случай в с. Горно Пещене.

Полицията проверява аргументите, довели до пострадванията му. Вероятно ще бъдат повдигнати обвинявания за причиняване на гибел по несъобразителност против 62-годишен мъж от врачанското село, който е бил с лекаря в събота вечерта.

Новината за кончината на един от най-хубавите лекари-гинеколози във Враца от последния половин век шокира и близки, и подчинени и приятелите му. По зла подигравка на ориста задачата, на която той посвети последните 15 години от живота си - ремонтът на АГО, е на път да се случи, откакто управлението на болничното заведение пусна социална поръчка за дейностите.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР