Конгресменът Джордж Сантос категорично отрича нови обвинения за измами с

...
Конгресменът Джордж Сантос категорично отрича нови обвинения за измами с
Коментари Харесай

Джордж Сантос отрича нови федерални обвинения, включително измами с кредитни карти, кражба на самоличност при утежняващи обстоятелства

Конгресменът Джордж Сантос изрично отхвърля нови обвинявания за измами с кредитни карти, кражба на идентичност при утежняващи условия и скрит план, които бяха повдигнати във вторник в обвинителен акт от 23 точки.

Говорейки с кореспонденти в сряда сутринта, Сантос, републиканец от Ню Йорк, повтори това, което сподели пред CBS News във вторник вечерта – че ще се бори с обвиняванията „ до горчивия край “.

Той прегледа няколко от обвиняванията против него, в това число взривоопасни обвинявания, че е направил неразрешени такси по кредитните карти на своите донори, с цел да поддържа акцията си. Федералните прокурори споделят, че в един случай Сантос е натрупал 15 800 $ такси по кредитната карта на помощник на акцията.

Нанси Маркс, която предишния четвъртък се призна за отговорна в скрит план за машинация, като призна, че е докладвала с машинация стотици хиляди във подправени заеми, които Сантос е твърдял, че е дал на акцията си. И тя призна, че тя и Сантос са добавили несъществуващи дарения от приятелите и фамилията му, с цел да надуят подправено общите суми за набиране на средства за акцията му, с цел да дават отговор на изискванията за помощ от комитет на Републиканската национална партия.

Нюйоркският конгресмен също повдигна обвинявания за неистина на Федералната изборна комисия " bull****. "

" Дори не знаех какво, по дяволите, е FEC ", сподели той. „ Към днешна дата не знам по какъв начин наподобява системата им, с изключение на в Гугъл. “

Попитан дали парите стопират до него, Сантос възрази. „ Доларът стопира с мен е пресилен термин, изключително когато си претендент, нали “, сподели той. „ Не съм умел политик.

„ Писна ми и се изтощавам от това, че в този момент всичко е хвърлено върху мен, като че ли седях там и върша всички тези — по какъв начин да кажа — подли сенчести глупости**. Но отговорът е не, Не съм направил нищо от това ", сподели Сантос.

Той няма желание да подава оставка и сподели, че ще се опълчи на всевъзможни апели за изгонването му: „ Могат да се опитат да ме изгонят, само че скърбя за простаците, които отиват напред и го вършат. “

p> Докато републиканците се събират, с цел да се опитат да изберат нов представител малко повече от седмица след отстраняването на народен представител Кевин Маккарти от Калифорния, Сантос сподели, че възнамерява да поддържа депутата Джим Джордан и възнамерява да се срещне с него идната седмица.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР