Конгресът на БСП клонира социалист. Георги Тодоров, който бе един

...
Конгресът на БСП клонира социалист. Георги Тодоров, който бе един
Коментари Харесай

Конгресът на БСП клонира социалист

Конгресът на Българска социалистическа партия клонира социалист. Георги Тодоров, който бе един от претендентите за водач на левицата, само че се отхвърли в последния миг от конкуренцията, ти тревога, че е развъден.

Оказа се, че името му попада не един път, не два, а цели три пъти в листата. Първо било записано два пъти едно под друго, а откакто съобщил, за този проблем, бил дописан още веднъж в листата.

" Казусът е, че участвам в листата два пъти поред, едно под друго имената са ми записани. Тоест аз в действителност се усещам извънредно колеблив. Един път съм от Бургас, веднъж съм от София. Въпросът беше издигнат в зала, бяхме уверени от управлението на комисията, че всички такива неточности са отстранени, а по-късно се оказа, че в листата не преставам да попадам с две имена. Включително един от членовете на комисията се опита доста интензивно да ме убеди, че аз съм двама души. И аз в този момент съм колеблив - дали да давам Оскари за специфични резултати или да давам Нобел за клониране на претендент ", разяснява той.

Той уточни, че ще изиска да се съберат резултатите на единия Георги Тодоров и на другия при броенето.

" Или в случай че и двамата Георги Тодоров съберат задоволително гласове, с цел да станат членове на Националния съвет, може би ще желая в идващия Национален съвет да гласоподавам с два гласа ", допусна Тодоров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР