Конфликтът в Украйна се очаква да ескалира до края на

...
Конфликтът в Украйна се очаква да ескалира до края на
Коментари Харесай

Проф. Недялков: Конфликтът в Украйна ще ескалира, войната сега започва

Конфликтът в Украйна се чака да ескалира до края на месеца. Добре е в тази обстановка и ние да стартираме да търсим благоприятни условия и ние да защитим суверенитета си.

 

Така в „ Интервюто в Новините на NOVA ” професор лекар полковник Димитър Недялков, военен водач, историк и анализатор от Военна академия „ Г. С. Раковски ” разяснява съветските ракетни удари против Киев, които съгласно Москва са ответен отговор поради гърмежа на Кримски мост.

Моето мнение е, че украинските секрети служби не могат сами да проведат такава интервенция. Войната е перманентното положение на света, откогато съществува човешката цивилизация, няма един кротичък ден. Това е исторически факт. Всяка една война от сходен мащаб има своята логичност, по която се развива.

По думите му може да се окаже, че войната в действителност действително стартира в този момент.

Според международни анализатори се чака до края на месеца и в идващия месец ескалация на спора, а точно разширение на периметъра на бойните дейности, на техния интензитет. От през днешния ден има и индиректно замесване на други страни в самия спор – въздушно пространство, повишаване на напъните на прилежащи страни във връзка с военно наличие в района - тъй като дистанцията от 50-60 километра лична територия също е опасност за съответната страна.

 

Нарастват напъните на НАТО за отбрана на границите си.

 

Обстановката ескалира и е добре в тази обстановка и ние да стартираме да търсим благоприятни условия и ние да защитим суверенитета си, акцентира професор Недялков.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР