Конфликтът в Украйна, конфликът в Израел, Иран и хутите, които

...
Конфликтът в Украйна, конфликът в Израел, Иран и хутите, които
Коментари Харесай

Рашков обяснил на Петков, че се видял с контрабандиста, за да го прави свидетел срещу Бойко Борисов

„ Конфликтът в Украйна, конфликът в Израел, Иран и хутите, които нападат американски кораби е една обща ос на офанзива. Целта й е западните сили да бъдат оптимално разсеяни. Така се отслабва опцията да има естествена развръзка на тези събития във всяка една от тези точки ”. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред Нова ТВ.

Този извод Петков си направил след диалог в Давос с „ един от високопоставените хора в Йемен ”. Запитан за ролята на хутите, йеменският специалист споделил:  „ Какви хути, пристигнаха от съветската паравоенна конструкция, направиха кемпове дружно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия личен състав ”.

Според него, снощният обстрел от Иран бил победа за Израел, тъй като всички ракети и дронове бяха уловени от израелската Противовъздушна отбрана.

Относно вътрешнополитическата обстановка и фотосите с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев с лица, обвинени за контрабанда, Петков сподели: „ огромният проблем е, когато следствието е функционалност на нечия оставка ”.

„ Има нещо нелогично съществуването в една стая на и.д. основен прокурор, началник на КПКОНПИ, прокурор от СГП и нейния заместител дружно с основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Това е напън върху Живко Коцев да си подаде оставката ”, счита Петков. Той не отговори на коментара, че основният секретар самичък е потърсил основния прокурор.

Съпредседателят на Политическа партия прикани да се ревизира случая с Живко Коцев. „ Ще дадем тил на всеки, който е жертва на бухалката на съществуващия инструмент прокуратурата ”, изясни съпредседателят на Политическа партия поддръжката за някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Според него, в случай че Коцев не бил подал сигнал, фотосите с пари и пудел, нямало да излязат.

Петков потърсил някогашния вътрешен министър Бойко Рашков за обяснение на обстановката. Рашков обяснил на Кирил Петков, че първият път, когато се видял с задържания в този момент някогашен началник на Агенцията по риболовство и аквакултури Марин Димитров, то било във връзка свидетелски показания. Димитров бил дал показания против водача на ГЕРБ Бойко Борисов, изясни Петков.

Като свои неточности съпредседателят на Политическа партия призна, че е недооценил статуквото. Той изясни, че са си научили уроците от последните 9 месеца.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР