Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) провежда синдикална акция

...
Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) провежда синдикална акция
Коментари Харесай

КНСБ блокира Орлов мост, призовават за чуваемост за проблемите на хората

Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) организира синдикална акция " За правото на сдружаване и почтени заплати! ". Десетки жители блокираха придвижването в центъра на столицата в региона на " Орлов мост ", съобщи БГНЕС.

“Днешната демонстрация е апел за чуваемост към проблемите на хората. Както знаете, те са свързани с техните приходи и с цените, които не престават да порастват, и все по-трудно хората свързват двата края. Това би трябвало да чуят политиците, а не да изясняват на хората с едни милиардни цифри по какъв начин няма пари в страната и ще банкрутираме, нещо което не е правилно ”, съобщи президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Снимка: БГНЕС

Той заяви, че на 4 май ще проведат данъчна конференция, на която ще покажат по какъв начин и от кое място могат да бъдат взети средства.

“Можем да покажем по какъв начин с малко повече данъчна събираемост, повече доходи и с по-оптимално нареждане на разноските ще се вместим в тези 3% недостиг и ще намерим тези 800 млн. лева за нарастване на приходите ”, уточни президентът на КНСБ. Според него частният бранш се държи по-адекватно от обществения бранш.

Снимка: БГНЕС

Димитров означи, че КНСБ обичайно отбелязва празника с обществени прояви в цялата страна. Той посочи, че през днешния ден специалисти от КНСБ ще беседват с жителите за тематиките, които ги вълнуват.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР