Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) предлага въвеждането на

...
Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) предлага въвеждането на
Коментари Харесай

КНСБ предлага 24 хил. лева необлагаем доход на семейство за първата година на брака

Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) предлага въвеждането на необлагаем приход от 24 хиляди лв. на семейство за годината, в която е подписан бракът му. Идеята бе обявена от ръководителя на КНСБ Пламен Димитров след среща с парламентарната група на " Обединените патриоти " през днешния ден.

" По сходство на предлагането на американския президент Доналд Тръмп, а точно всички фамилии, които имат брак, подписан съответната година, да получат необлагаеми средства в размер на 24 хиляди $ на годишна база. Ако това се приложи към нашата действителност, може да се приказва за 24 хиляди лв. ", разгласи Димитров. Според него става въпрос за 27 хиляди фамилии, които подписват брак в България на година, и би коствало на бюджета 45 млн. лв..

" Това е съответна мярка, която патриотите откриха за забавна ", сподели още Димитров.

КНСБ са предложили още у нас да се вкара необлагаем най-малко, което би коствало на бюджета 800 млн. лева, само че парите биха отишли за възстановяване на живота на хората. " Обединените патриоти " считат да обсъдят предлагането ни, сподели още Димитров. Волята на ГЕРБ обаче е да няма данъчни промени.

КНСБ желаят още по-голямо нарастване на заплатите в обществения бранш.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР