Конър Макгрегър отново коментира загубата си от Дъстин Порие. В

...
Конър Макгрегър отново коментира загубата си от Дъстин Порие. В
Коментари Харесай

Конър Макгрегър: Вкара ми 18 ритника, като последният от тях беше фатален!

Конър Макгрегър още веднъж разяснява загубата си от Дъстин Порие. В края на предишния месец " The Notorious " направи реванш с Дъстин в лека категория. Двамата оглавиха галавечер на UFC и борбата им завърши във втория рунд. " The Diamond " вкара доста кикове на Макгрегър, с което извади от строя неговия водещ крайник.

Дъстин натисна с композиция от тежки попадения и нокаутира някогашния първенец в две разнообразни категории. Сега Макгрегър има късмет да направи трета борба с Порие и счита, че по този начин е трябвало да стане. В своя акаунт в обществените мрежи Конър пусна видео с най-хубавите си моменти от втората борба с Порие и направи следния разбор:

" Вижте някои от най-хубавите моменти от последната ми борба. Имам вълнуваща трилогия в ръцете си. Ще измисля метод да се оправя с ритниците и ще се развличам в клетката. Бях на втора предавка в тази борба. Най-доброто положение, в което в миналото съм бил. Моите удари бяха обилни, макар битката и граплинга.

Беше ми за първи път и в този момент считам да продължа. За първи път нямах потребност от столче сред рундовете. Със сигурност съм на прав път. Въпреки загубата, аз съм на верния път на еволюцията. Насладих се на времето в осмоъгълника на UFC. 40 секунди за 3 години са всичко, което имах до този дуел. Наслаждавах се на работата. Заложих единствено на бокс, само че това заслужавам против този противник, който избрах преди борба с Мани Пакиао. Заслужавах си тези ритници поради настройката, с която влязох в багра. Не би трябвало да си играете с тази игра. Моите удари бяха тежки и направлявах изцяло нещата.

Ритниците се натрупаха в багра. Вкара ми 18 ритника, като последният от тях беше съдбовен. Перонеалният нерв е злепоставен. Очарователно! За първи път да го изпиташ. След това последва голям свършек от противника ми. Свалям шапка! Добре водена борба от Порие. Вълнуващо! Не трилогия, която чаках, само че бих излъгал, в случай че кажа, че не е трябвало да бъде по този начин. Точно по този начин постоянно е трябвало да бъде! "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР