Компрес при ревматоиден артрит – опитайте това народно средство, за

...
Компрес при ревматоиден артрит – опитайте това народно средство, за
Коментари Харесай

Компрес при ревматоиден артрит с картофи и лук

Компрес при ревматоиден артрит – пробвайте това национално средство, с цел да се избавите от болката!

Ето по какъв начин да се отървете от ревматоидния артрит по изцяло натурален метод! Струва си да опитате!

Ревматоидният артрит е хронично и дегенеративно заболяване, което предизвиква инфектиране на синовиалната мембрана (мембраната, която пази, подхранва и покрива хрущяла) на ставите и прилежащите тъкани.

Артритът от време на време може да аргументи промени в тялото ви и да повреди органи или системи като сърцето, белите дробове и бъбреците.

Възпалението, формирано в мембраната, е отговорно за болката, подуването, чувството за вдървеност, което пациентите могат да усетят заран, както и за загубата на пъргавина на ставите, която става хронична.

Това заболяване визира някои стави по-често и по-интензивно от други. Обикновено страдат най-мобилните стави: ръце, плещи, крайници, колена, глезени, бедра.

Ще ви разкажем историята на една жена на име Сузи, която съумяла да се отърве от болката и другите признаци на артрит, употребявайки безусловно натурален способ!

Сузи е на 62 години, тя почнала да изпитва доста мощни болки в раменете, лактите и коленете, защото тази болежка се оказала признак на артрит.

Следвайте нашите рекомендации, почерпете от непознатия опит:

На пациентите, страдащи от артрит, се предписват медикаменти на основата на опиоиди, макар че има и други по-безопасни благоприятни условия за лекуване на тази ужасна болежка.

Например, физическите извършения могат да понижат болката и да подобрят действието с към 40%. Такъв бил и казусът на Сузи – тя тествала доста благоприятни условия, какво ли не пробвала, болката изчезнала единствено за 2 месеца, откакто Сузи спряла да употребява млечни артикули и други скотски протеини.

В същото време тя постоянно правела компреси, с цел да облекчи положението си.

Тя разказва своето излекуване като нещо, което й дава изцяло ново тяло, цялостно с сила и без болести.

Компрес при ревматоиден артрит и други признаци на артрит – нужни са ви следните съставки:
1 огромен картоф
1 супена лъжица ленено семе
100 мл. вода
1 междинна глава лук

Начин на подготвяне:
Сложете една супена лъжица ленено семе към водата, сварете сместа в продължение на 10 минути, по-късно отстранете от котлона и оставете да се охлади.

Измийте и обелете лука и картофа през това време, по-късно ги нарежете на дребни късчета. Към охладената примес, прибавете картофите и лука, разбийте сместа с блендер и изсипете непотребната течност.

Приложение: Нанесете върху мъчителния сектор от тази примес, оставете компреса за 1-2 часа.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР