Комплекс от 23 еднофамилни жилищни сгради предстои да бъдат изградени

...
Комплекс от 23 еднофамилни жилищни сгради предстои да бъдат изградени
Коментари Харесай

Израелски инвеститор иска да строи комплекс от къщи край Варна

Комплекс от 23 еднофамилни жилищни здания следва да бъдат построени в с. Бенковски, Община Аврен, Област Варна. Инвестиционното предложение е на „ Шай Хаузис ” ЕООД и е входирано в РИОСВ-Варна, видя Economic.bg.

Компанията, която желае да построи комплекса, е записана през 2010 година във  Варна. Едноличен притежател на капитала и шеф на компанията е Шай Гениш от Израел, съгласно Търговския указател.  

Уведомлението за капиталово предложение предстои на публично обсъждане в период от 14 дни, считано от 9 април 2024 година, излиза наяве от информация на уеб страницата на Регионалната ревизия по околна среда и водите - Варна.

Предстои да бъде направена и екологична оценка на капиталовия план.

Бъдещият комплекс ще бъде с размер 19000 кв. м, а селото, където ще бъде построен комплекса, се намира на към 3 км от основния път Бургас – Варна.
Кой е вложителят?
Шай Гениш взе участие в ръководството на още няколко компании, занимаващи се с недвижими парцели. Той е бил съучастник във варненската компания „ Панорама Дивелопмънтс “ ООД, която е учредена през 2011 година и се занимава с покупка, градеж и обзавеждане на недвижими парцели. През 2014 година обаче Гениш е премахнат като съучастник и шеф и компанията се поема от Йосеф Бахар, който става едноличен притежател на сдружението.

Шай Гениш взе участие като съучастник с дял от 1200 лева и в „ Мираж Констракшън “ ООД, която също се занимава с покупка, градеж и обзавеждане на недвижими парцели.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР