Компанията за производство на интелигентни електромобили от премиум сегмента –

...
Компанията за производство на интелигентни електромобили от премиум сегмента –
Коментари Харесай

BYTON и Aurora ще си партнират в сферата на автономните електромобили

Компанията за произвеждане на интелигентни електрически автомобили от премиум сегмента – BYTON – разгласи, че ще си партнира с Aurora, водач в създаването на технологии за самоуправление. Партньорството ще разреши на BYTON да включи в своите разработки благоприятни условия за самостоятелно ръководство от равнище 4 (L4), което ще изстреля компанията измежду първата група производители, които ще пуснат на пазара коли от категория L4 и вероятно L5.

 1

През идващите две години фирмите взаимно ще организират пилотно разрастване на системите за самостоятелно ръководство L4 на Aurora в моделите на BYTON. Освен това, двете организации ще проучат и опциите за потребление на системата за самоуправление в серийни коли. Според Сдружението на автомобилните инженери, самостоятелните транспортни средства от вида L4 могат да се движат без значение в множеството среди, с уточнението, че хората въпреки всичко могат да се нуждаят или да изберат да карат в някои условия.

" BYTON е планиран за ерата на самостоятелното шофиране. Радваме се да си сътрудничим с Aurora, защото те се концентрират най-много върху задачата да обезпечат преимуществата на самостоятелното шофиране в международен мащаб по един безопаснен и бърз метод ", споделя доктор Карстен Брайтфелд, Главен изпълнителен шеф и съосновател на BYTON.

Д-р Даниел Кирхер, президент и съосновател на BYTON, прибавя: " Убеден съм, че Aurora ще ни помогне да реализираме задачите си като иноватор в областта на интелигентните премиум електрически коли с самостоятелно задвижване от вида L4 и L5 ".

Крис Урмсън, основен изпълнителен шеф на Aurora, съобщи от своя страна, че в компанията му са разчувствани от опцията да си сътрудничат с BYTON за реализиране на по-нататъшната си цел - бързо, необятно и безвредно даване на самоходни коли.

По-рано този месец, по време на CES 2018 в Лас Вегас, BYTON направи премиера на своята идея и разгласи проектите си за планиране и създаване на елегантни премиум електрически коли за китайския, американски и европейскя пазар. Продажбите ще стартират в Китай през 2019 година, а продажбите в Съединени американски щати и Европа се чакат през 2020 г.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР