Компанията за интернет сигурност Cloudflare стартира своята услуга 1.1.1.1 през

...
Компанията за интернет сигурност Cloudflare стартира своята услуга 1.1.1.1 през
Коментари Харесай

Защитете мобилния си трафик с услугата 1.1.1.1 на Cloudflare

Компанията за интернет сигурност Cloudflare започва своята услуга 1.1.1.1 през април като метод да усъвършенства стабилността и опазването на персоналното пространство за десктоп потребителите. Сега същата технология към този момент става налична и за мобилни устройства .

1.1.1.1 на Cloudflare за Android и iOS разрешава смяна на DNS с натискане на един бутон. Докато опцията е дейна, би следвало за вашия интернет снабдител да бъде по-трудно да наблюдава историята на браузванията ви в мрежата, да блокира уеб сайтове и да пренасочва трафик. Може да получите и леко усъвършенстване в бързината на връзката, изключително в зони, където тя по принцип не е задоволително добра.

Засега 1.1.1.1 си остава безвъзмездна и за това има напълно прагматични аргументи. Тя освен е един тип рекламен механизъм за всеобхватната активност на Cloudflare, само че евентуално усъвършенства стабилността и бързината на зареждане на самите уеб сайтове.

Разбира се, съществувати различни DNS варианти и това е просто част от огромната тактика за мобилна сигурност. Това обаче е най-достъпното решение , защото не би трябвало да знаете нищо за домейни, трафик и следене, с цел да усетите разликата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР