Компанията Walt Disney стана най-новата американска компания, която обяви, че

...
Компанията Walt Disney стана най-новата американска компания, която обяви, че
Коментари Харесай

И Walt Disney въвежда задължителна ваксинация

Компанията " Walt Disney " стана най-новата американска компания, която разгласи, че ще изисква от целия си личен състав да бъде имунизиран против ковид след сходни известия от Гугъл и Фейсбук. Новината е на БГНЕС.

В изказване на компанията, оповестено от Variety, се споделя: В " Walt Disney Company " сигурността и благосъстоянието на нашите чиновници по време на пандемията беше и продължава да бъде главен приоритет.

За тази цел и въз основа на най-новите рекомендации на учени, здравни чиновници и наши лични медицински експерти, че имунизацията за Covid-19 обезпечава най-хубавата отбрана против тежка зараза, ние пожелаваме всички наши чиновници да бъдат изцяло имунизирани.

Служителите, които към момента не са имунизирани и работят на място, ще имат 60 дни от през днешния ден, с цел да попълнят своите протоколи и всички чиновници, които към момента работят от у дома, ще би трябвало да се явят на инспекция за имунизацията преди завръщането си, с някои лимитирани изключения ".

Освен това всички новонаети лица ще би трябвало да бъдат изцяло имунизирани преди започване на работа, прибавя компанията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР