Компанията TP-Link представи смартфона Neffos P1, интересен не толкова със

...
Компанията TP-Link представи смартфона Neffos P1, интересен не толкова със
Коментари Харесай

TP-Link представи смартфон с вграден проектор

Компанията TP-Link показа смарт телефона Neffos P1, забавен не толкоз със своите механически характерности, а с вградения лазерен проектор. От разстояние половин метър смарт телефонът може да демонстрира изображение с размер на диагонала 20 инча.
За разлика от пикопроекторите, като да вземем за пример в Samsung Galaxy Beam, в новия Neffos P1 е вграден лазерен проектор, който разрешава гледането на видеа и в светли пространства. Той употребява MEMS за проявление на цветните изображения. Проекторът разполага с вградена система за промяна на трапецовидните изкривявания. Контрастът на изображението е 5000:1. Обхващат се 150% от NTSC цветовото пространство. Батерията с потенциал 4000 mAh е задоволителна за четири часа непрекъсната работа на проектора.

В останалото, това е елементарен смарт телефон от междинен клас. Той е оборудван с 5,5-инчов IPS екран с резолюция 1920х1080 пиксела. Телефонът се базира на системата-върху-чипа MediaTek MT6750V и разполага с 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш диск и слот за външни microSD карти. Налични са предна камера с резолюция 13 мегапиксела и предна камера с резолюция 8 мегапиксела. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.0 Nougat. Габаритните размери са 153,06 х 75,64 х 10,28 милиметра при тегло 204 грама.

Засега няма информация за цената на Neffos P1.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР