Компанията Robinhood на българския предприемач Владимир Тенев стартира безкомисионно приложени

...
Компанията Robinhood на българския предприемач Владимир Тенев стартира безкомисионно приложени
Коментари Харесай

Robinhood на българина Влад Тенев стартира крипто търговия без комисионни в ЕС

Компанията Robinhood на българския бизнесмен Владимир Тенев започва безкомисионно приложени за крипто търговия в границите на Европейски Съюз. Това се случва единствено седмица, откакто направи своя интернационален дебют с борсови брокерски услуги за търговия с акции във Англия, оповестяват международните организации.

" Приложението, което беше пуснато на 7 декември, разрешава на европейските вложители да купуват и продават повече от 25 криптовалути, в това число биткойн, етер и SOL на Solana ", съобщи генералният управител на Robinhood Crypto Йохан Кербрат, представен от Bloomberg.
 Robinhood на Владимир Тенев стартира борба с банките на личния им терен
Robinhood на Владимир Тенев стартира борба с банките на личния им терен

Според родения във Варна бизнесмен клиентите са " обирани " от обичайните финансови институции

Компанията ще предложи стратегия за преданост, сходна на кешбек, сподели Кербрат, кредитирайки % от месечния размер на търговия на всеки консуматор под формата на биткойни.
 Снимка 599527
Източник:

" Ние имаме вяра, че криптопазара е финансовата рамка за утрешния ден и че играе значима роля в нашата задача да демократизираме финансите за всички. Поради тази причина ние сме разчувствани да разтеглим крипто търговията до клиенти в целия Европейски Съюз, като им даваме опция да купуват и продават обичаните си токени безвредно и несъмнено ", разяснява още Кербрат.

От компанията прибавят, че нейното приложение е единствената платформа за попечителска криптовалута, където потребителите ще получават част от размера си на търговия като месечно заплащане с Биткойн (BTC) и е платформата с най-ниска цена в Европейски Съюз.

На този декор размерите на крипто търговия на Robinhood са нарастнали със 75% през ноември спрямо месец по-рано. Компанията, основана в Силициевата котловина, ще генерира доходи от своето крипто брокерство, като получава отстъпка от маркет мейкъри и местата за търговия, които правят покупко-продажби от негово име.

В Европа тази отстъпка ще бъде " към 65 базисни пункта " на договорка, съвсем двойно над 35 базисни пункта, които компанията печели от крипто поръчки, изпълнени в Съединени американски щати.

Европейските клиенти на Robinhood Crypto към този момент няма да могат да трансферират своите крипто притежания отвън приложението. Компанията възнамерява да добави тази функционалност през идната година дружно с повече токени и услуги за залагане.
 Robinhood на Влад Тенев изкупува дял от над $600 милиона, благосъстоятелност на Сам Банкман-Фрайд
Robinhood на Влад Тенев изкупува дял от над $600 милиона, благосъстоятелност на Сам Банкман-Фрайд

Акциите на компанията поскъпнаха

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР