Компанията Porsche започна зимни тестове на първия си електрически автомобил.

...
Компанията Porsche започна зимни тестове на първия си електрически автомобил.
Коментари Харесай

Porsche прави зимни тестове на първия си електромобил, обяви и хибрид

Компанията Porsche стартира зимни проби на първия си електромобил. Според осведомени серийната версия на новия модел ще се назовава Mission Е и ще бъде показана през 2019 година. Производството на автомобила ще се прави в завода в Щутгарт.

Съдейки по фотосите, серийната версия на електрическия състезателен автомобил ще резервира главните стилистични черти на прототипа Mission E, показан през 2015 година по време на автомобилното ревю във Франкфурт. Основната разлика ще бъдат общоприетите задни порти, които ще заменят задните порти на концептуалния модел, отварящи се против посоката на придвижване, написа AutoNews.

 Снимка 328078
Източник:

От Porsche потвърдиха, че самостоятелният пробег на новия модел ще бъде към 500 километра. Зареждането на батерията до 80% ще лишава единствено 15 минути. Най-вероятно автомобилът ще бъде задвижван от два електрически мотора.

Според неофициални данни цените за първия електромобил Porsche ще стартират от 90 хиляди евро. По този метод екологичния състезателен автомобил няма да бъде по-скъп от базовата версия на модела Panamera.

Прототипът Porsche Mission E бе оборудван с два електрически мотора, ситуирани на предния и задния мост.Общо елементите развиват повече от 600 конски сили, тъй че Porsche Mission E може да форсира от място до 100 км/ч за 3,5 секунди.

 Снимка 328076
Източник:

Компанията създава и хибридна версия на известния си модел Porsche 911, която ще се появи със идващото потомство спортната кола. Това показа пред Automotive News шефът на немската марка Оливър Блум.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР