Компанията обяви щедри награди за победителите в надпреваратаMSI Creator Awards

...
Компанията обяви щедри награди за победителите в надпреваратаMSI Creator Awards
Коментари Харесай

Онлайн конкурс на MSI търси таланти в дизайна

Компанията разгласи великодушни награди за спечелилите в конкуренцията

MSI Creator Awards 2020 дава късмет на гениите да отключат своето въображение
(снимка: MSI)

Производителят на компютри и външна страна MSI разгласи онлайн конкурс за дизайн, който цели да открие гении в областта на 2D графичния дизайн, 3D анимацията и видеообработката.

Всички участници в конкуренцията MSI Creator Awards 2020 имат късмет да отключат своето въображение и да покажат неограничената си креативност. Те ще бъдат оценени съгласно релативността, уменията, творчеството и оригиналността си от специалисти в съответната област.
още по тематиката
MSI разгласи великодушни награди за участниците в състезанието. Победителите ще получат преносим компютър Prestige 14, десктоп система Prestige P100 или екран Prestige PS341WU, обезпечени от тайванската компания.

„ Технологията трансформира метода на продуциране и изразходване на изкуство. Конкурсът MSI Creator Awards е отдаден на това да поддържа всяка изобретателна душа с новаторски планове и да свърже публиката с изкуствата, които провокират интерес в подтекста на неограничените благоприятни условия на технологията ”, сподели Сам Черн, вицепрезидент „ Маркетинг ” в MSI.

Онлайн състезанието MSI Creator Awards 2020 ще приема материали от участниците до 13-ти май, 2020 година Публичното гласоподаване ще се състои в интервала 14-20-ти май, а спечелилите ще бъдат оповестени на 21-ви май.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР