Компанията Microsoft препоръча на всеки, който все още използва платформата

...
Компанията Microsoft препоръча на всеки, който все още използва платформата
Коментари Харесай

Microsoft препоръча на потребителите си да преминат на Android или iOS

Компанията Microsoft предложи на всеки, който към момента употребява платформата Windows 10 Mobile, да мигрира към iOS или Android. В публично известие на уеб страницата си софтуерният колос разгласи датата за преустановяване на поддръжката на операционната система, написа CNBC.

Oт 10 декември 2019 година притежателите на мобилни устройства на Windows 10 Mobile няма да получават повече актуализации на сигурността и безвъзмездна техническа поддръжка. Самите устройства ще продължат да работят и след тази дата, само че с изключение на обновленията ще отпаднат и редица услуги.

До 10 март 2020 година потребителите ще могат да създадат бекъп на своите настройки и част от приложенията, както и да запазят фотосите си, които ще се пазят най-малко още година.

„ С края на поддръжката на Windows 10 Mobile OS предлагаме на клиентите да се реалокират на поддържано устройство с Android или iOS “, се споделя в известие на Microsoft. " Мисията на Microsoft да помогне на всеки човек и всяка организация на планетата да реализира повече, ни принуждава да подкрепим нашите мобилни приложения на тези платформи и устройства “, допълват от компанията.

До 10 декември 2019 година Microsoft ще продължи да поддържа устройства, за които е налична Windows 10 Mobile версия 1709. За моделите Lumia 640 и 640 XL последната поддържана версия е Window 10 Mobile 1703, която ще бъде „ пенсионирана “ на 11 юни 2019 г./economic.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР