Kомпанията LIMAK CONSTRUCTION, ангажирана с реконструкцията и увеличение на капацитета

...
Kомпанията LIMAK CONSTRUCTION, ангажирана с реконструкцията и увеличение на капацитета
Коментари Харесай

ЗК „ЛЕВ ИНС АД застрахова реконструкцията на стадион „Спотифай Камп Ноу

Kомпанията LIMAK CONSTRUCTION, ангажирана с реконструкцията и нарастване на потенциала на именития стадион „ Спотифай Камп Ноу ", избра за собствен приближен сътрудник по този план ЗК „ ЛЕВ ИНС " АД. Строителна компания, на която беше поверен този план се довериха на водача на българския осигурителен пазар за обезпечаването на „ професионална отговорност " при осъществяване на активността по един от най-мащабните си планове, оповестиха от Дружеството.


„ Това е една от най-големите покупко-продажби за тази година на територията на Испания, което потвърждава високата степен на потребителска задоволеност и доверие към ЗК „ ЛЕВ ИНС " АД. С горделивост поемаме отговорността за безупречното осъществяване на този толкоз значим за футболния свят обект, гарантиран от един от най-големите презастрахователи в международен мащаб с кредитен рейтинг – А ", това показа Павел Димитров – изпълнителен шеф на ЗК „ ЛЕВ ИНС " АД.

" Спотифай Камп Ноу " е най-големият футболен стадион в Европа и четвърти в света с потенциал от 99354 седящи места. Съоръжението е намерено публично на 24 септември 1957 година след към три години и половина строителни работи. Стадионът, обаче, към този момент изостава съществено от най-модерните модерни стандарти, като последното по-значимо възобновяване е през 1998 година. След реконсрукцията ще се усили потенциала на стадиона до 105 хиляди, което ще затвърди мястото му, като най-големия стадион в Европа.

Проектът за реорганизация и нарастване на потенциала на " Спотифай Камп Ноу " стартира през юни 2023 г и е на стойност 1 000 000 000 евро. Първата фаза на плана би трябвало да завърши до ноември 2024, когато футболния тим на Барселона ще се завърне на своя " Спотифай Камп Ноу ", само че единствено пред 2/3 от потенциала му. Окончателното ремонтните действия ще продължат до юни 2026 година /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР