Компанията има ясна политика в това отношение.Миналата седмица ви предадохме

...
Компанията има ясна политика в това отношение.Миналата седмица ви предадохме
Коментари Харесай

Явно Bethesda все пак не връща пари за Fallout 76

Компанията има ясна политика в това отношение.
Миналата седмица ви предадохме вест, която се базираше на изказванията на консуматор на форума ResetEra, който твърдеше, че е съумял да си върне парите от Fallout 76 през клиента на Bethesda. Оказва се обаче, че евентуално това е било… подправена вест, разбираме от Segment Next. Или някой просто е имал шанс.

Както знаете, Bethesda взе решението да не разчита на Valve и Steam за разпространяването на новия Fallout, а на своя личен клиент, решение предиздвикало доста вежди да бъдат повдигнати. Първо, Valve обслужват добре своите сътрудници и клиенти, осигурявайки им качествена поддръжка. Освен това става въпрос за онлайн игра, сфера, в която Bethesda в качеството си на разработчик нямат никакъв опит. Без да влизаме в непотребни спекулации, тъкмо по отношение на политиката за връщане на парите при към този момент поръчана игра, няма по какъв начин да не разсънят подозрение. Политиката на Bethesda в това отношение е ясна: свалите ли играта, няма връщане обратно. При Valve, нещата не стоят по този начин: можете да поискате назад това, което сте платили, стига да не сте играли повече от два часа.

От медията са се свързали с поддръжката в Bethesda, с цел да схванат да не би компанията да е трансформирала своята политика в това отношение.

„Благодарим ви, че се свързахте с екипа по поддръжка към Bethesda. Клиентите, които са свалили играта не подлежат на рефинансиране. Извиняваме се за безпокойството“, получили отговор Segment Next.

Изданието разяснява и друга тематика, завъртяла се в общественото пространство тези дни. Става дума за сериозното понижение на цената в редица магазини. Току-що мина „Черния петък“, задават се и празници, та пониженията са нещо обикновено. Но кардинално за заглавия, които са излезли толкоз скоро, пониженията са по-скоро алегорични.

„Закупилите си Fallout 76 към този момент са гневни от обстоятелството, че играта към този момент е в ликвидация единствено седмици след стартирането ѝ на пазара. Цената ѝ падна първо до $40, а по-късно Bethesda смъкна още пет $ от нея. Виждайки това, мнозина започнаха да питат за връщане на част от парите си и ранни отчети показаха, че те в реалност ги получават“, написа медията.

Само че сходен развой не е почнал в реалност. От компанията твърдят, че скоро и това ще се случи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР