Компанията „Експлика“ ЕООД е дала най-ниската цена по процедура на

...
Компанията „Експлика“ ЕООД е дала най-ниската цена по процедура на
Коментари Харесай

Фирма на студентка на министър Стела Балтова печели поръчка за маркетинга в туризма

Компанията „ Експлика “ ЕООД е дала най-ниската цена по процедура на директно договаряне с предложения, оповестена от Министерството на туризма, за разбор на успеваемостта на маркетинговата тактика в бранша за 2020 година Това оповестиха за TravelNews представители на туристическия отрасъл. Фирмата е благосъстоятелност на Яна Спасова, демонстрира информация в Търговския указател. Интересен миг е, че нейн рецензент на дипломната работа за довеждане докрай на магистърска степен е била точно министърът на туризма доцент Стела Балтова.

„ Не съм известена, че спечелвам и нямам визия. Изчакайте някой да ме уведоми и тогава мога да давам отговор на въпроси “, съобщи пред TravelNews Яна Спасова. „ Г-жа Балтова ми е била рецензент на дипломната работа за магистър по ръководство на туризма “, призна Спасова. От Министерството на туризма към този момент резервират безмълвие.

Ведомството е поканило за присъединяване в процедурата 5 компании. Оферти са подали единствено три маркетинг и консултантски организации - „ Експлика “ ЕООД, „ Естат “ ЕООД на Иво Желев и „ Блу пойнт България “ на Юлиан Добрев. Стойността на поръчката е до 30 000 лева без Данък добавена стойност.

Министерството на туризма би трябвало да извърши разбор на успеваемостта на маркетинговата тактика за миналата година преди приемането на новата за идната година. За 2022 година тактиката беше призната в края на октомври от Националния съвет по туризъм.

Мирослав Иванов
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР