Компанията BMW публикува първите фотографии на своя най-голям всъдеход, който

...
Компанията BMW публикува първите фотографии на своя най-голям всъдеход, който
Коментари Харесай

Петметровият всъдеход на BMW е вече на конвейера

Компанията BMW разгласява първите фотографии на своя максимален всъдеход, който към този момент е на поточните линии. На фотосите се виждат предсерийните мостри на Х7, които се вършат в завода на компанията в американския окръг Спартанбърг.



Предсерийните мостри ще бъдат употребявани за хомологация на модела, за тестови тествания в комплицирани климатични условия, както и за последни инспекции на осъвременените поточни линии.



След осъществяване на всички тези инспекции, от компанията би трябвало да одобрят стартирането на действителната серия. От фотосите е видно, че продуктът, който ще се създава в Спартанбърг наподобява съвсем тъкмо по този начин, както концепцията X7 iPerformance.



Последната беше показана през септември, по време на автомобилното ревю във Франкфурт. Прототипът е петметров всъдеход с шест места и с хибриден силов тракт. Снабден е с лазерни предни светлини и с 23-цолови джанти и гуми.



Очакванията са, че в двигателната гама ще бъдат включени шест и осемцилиндрови мотори, познати ни от другите модели на BMW. Хибридният силов тракт пък ще бъде заимстван от новата седма серия на баварците. Има спекулации и за V12 елемент.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР