Компанията BitTorrent днес пусна нов BitTorrent клиент: uTorrent Web. Той

...
Компанията BitTorrent днес пусна нов BitTorrent клиент: uTorrent Web. Той
Коментари Харесай

BitTorrent стартира uTorrent Web, за да сваляте и пускате файлове в браузъра

Компанията BitTorrent през днешния ден пусна нов BitTorrent клиент: uTorrent Web . Той не би трябвало да се бърка с uTorrent (изписван още като µTorrent) и все пак, което подсказва името му, uTorrent Web въпреки всичко ще би трябвало да се смъкна и конфигурира.
Когато обаче го извършите, към този момент ще можете да сваляте и пускате файлове в браузъра си.

BitTorrent, несъмнено, се отнася до фамозния Р2Р протокол за шерване, който толкоз постоянно носи стигмата на пиратството. Съществува обаче и компания на име BitTorrent, която има двата най-популярни клиента за протокола, а точно BitTorrent и uTorrent.

uTorrent Web към този момент бе разполагаем от известно време като бета, само че в този момент излиза в първа дефинитивна и постоянна версия. Основната разлика сред него и „колегите“ му е, че всичкото събаряне става в браузъра. Точно като uTorrent, uTorrent Web може да възпроизвежда аудио и видео файлове преди още да са се свалили, само че за разлика от uTorrent, тук плейбекът става в самия браузър. Други типове файлове също могат да се отварят, тъй че в това отношение поддръжката и функционалността е като при всеки торент клиент.

След като го инталирате, с uTorrent Web може да отваряте естествени и магнитни връзки, както и да търсите през търсачката му, която употребява Гугъл. Настройките са много подробни и може да задавате по кое време програмата да започва и дали да почиства историята на свалянията ви.

Идеята е, че запазвайки целия развой в браузъра, свалянето с uTorrent Web става по-лесно за елементарния консуматор.

uTorrent Web към този момент е разполагаем единствено за Windows , само че в случай че се окаже сполучлив, ще бъде портнат и за други системи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР