Компанията Aston Martin официално обяви началото на пътните тестове на

...
Компанията Aston Martin официално обяви началото на пътните тестове на
Коментари Харесай

Aston Martin показа първи снимки и видео на своя впечатляващ кросоувър

Компанията Aston Martin публично разгласи началото на пътните проби на първия си кросоувър. Също по този начин, британците назоваха формалното име на новия модел и разгласиха първите фотоси и видео на елитния SUV.
Според информацията, новият супер кросоувър от Aston Martin ще бъде наименуван DBX. Преди да стартират да построяват физически прототипи, инженерите са прекарали доста време пред компютърен симулатор, шофирайки виртуален модел на бъдещия кросоувър. Според производителя, машината ще се трансформира в неповторим представител на линията Aston Martin, ето за какво изисква специфични условия за тествания.
Публикуваните от компанията фотоси и видеоклип на DBX показват по какъв начин кросоувърът минава по именита писта за рали в Уелс с основния инженер на компанията Мат Бекер зад кормилото.
Автомобилът ще бъде разкрит едвам след една година - през четвъртото тримесечие на 2019 година И се възнамерява да бъде създаван в напълно новия цех на марката в английския Сент Атан. На същото място, апропо, ще бъдат инсталирани двата модела Lagonda и всички електрически модели на Aston.
Засега, няма доста техническа информация за упования кросоувър. Той ще получи корпус с пет порти с дизайн в жанр на едноименната идея, изцяло нова платформа (по-късно Лагонда ще бъде издигната върху нейната база) и хибриден мотор. Въпреки това, автомобилът за всички терени ще бъде оборудван с 12-цилиндров мотор с 750 к.с.
Бъдещите съперници на Aston Martin DBX са явни - това са на първо място Lamborghini Urus и Bentley Bentayga, а също по този начин Porsche Panamera Turbo S, Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe и други

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР