Компанията Apple планира да пусне днес, 19 септември, основна актуализация

...
Компанията Apple планира да пусне днес, 19 септември, основна актуализация
Коментари Харесай

Нов ъпдейт на Apple изпраща 32-битовите приложения в историята

Компанията Apple възнамерява да пусне през днешния ден, 19 септември, съществена актуализация на мобилната операционна система - iOS 11, което ще изпрати в историята 32-битовите приложения, защото в новия ъпдейт не е заложена поддръжка за тях. Разбира се, става дума за много остарели версии на стратегиите, защото от 2015 година всички нови приложения и актуализации би трябвало да бъдат 64-битови, с цел да влязат изобщо в App Store.

Ако след инсталирането на iOS 11 се опитате да отворите 32-битово приложение, то няма да започва и ще получите следното известие: " Трябва да актуализирате… ". Това принуждава разработчиците на програмен продукт да актуализират своите стратегии, тъй че да са съвместими с iOS 11. 32-битовите приложения също по този начин не са налични при търсене в новата версия на App Store, а преди този момент изтеглените приложения отхвърлят да бъдат конфигурирани.

Това едва ли е изненада за хората, които наблюдават от близко политиката на компанията, тъй като Apple от дълго време се приготвя за тази стъпка. Още с стартирането на iOS 10.1 през октомври 2016 година компанията стартира да предизвестява потребителите, че остарялото приложение може да забави iPhone, а с стартирането на първата бета версия iOS 10.3 през януари 2017 година предизвестието стана още по-сериозно - " това приложение няма да може да работи с бъдещите версии на iOS ".

Актуализацията на iOS 11 ще бъде налична в безплатния формат за актуализиране за iPhone 5s и по-нови, всички модели iPad Air и iPad Pro, 5-то потомство IPAD, iPad mini и по-нови и iPod touch 6-то потомство.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР