Компания търси хора, които да тестват пица срещу 1000 долара

...
Компания търси хора, които да тестват пица срещу 1000 долара
Коментари Харесай

Как да изкарате 1000 долара на ден? Компания търси хора, които да тестват пица


Компания търси хора, които да тестват пица против 1000 $ дневно

Най-общо казано, единственото нещо, което ще спечелите с непрекъснато похапване на пица, са няколко кг от горната страна. Но се оказва, че можете да спечелите и много добра сума пари.

Това може да стане с помощта на компания, която прави портативни пещи за пица и търси хора, които да тестват разнообразни усети пици и могат да изкарат по този метод до 1000 $ дневно. Те ще тестват уредите в личните си кухни.

Компанията Ooni е основала линия от портативни фурни за пица на дърва и наема голям брой хора, които да и оказват помощ да усъвършенства рецептите си за пица с разнообразни артикули.

Избраните претенденти ще получат фурна "Ooni ", която да употребяват за печенето на пиците, и ще би трябвало да дават противоположна връзка за нови артикули и да оказват помощ за представянето на марката в обществените мрежи.



От време на време те ще бъдат канени да вземат участие в демонстрации и събития онлайн.

Работните места, които са на повърхностен работен ден, са налични за всеки, на всички места, тъй като вкусовите дегустатори ще работят отдалечено, всеки със своята фурна Ooni.



Заплащането обаче зависи от опита. Така да вземем за пример, буен домакински готвач, който в никакъв случай не е работил професионално в кухнята, евентуално ще печели базовите 300 $ дневно. Но някой, който има стабилен опит в правенето на пици и опит в готварски демонстрации, може да доближи тавана от $1000 дневно. Така или другояче, всеки дегустатор ще работи не повече от два дни в месеца. Дори и по-малката сума си заслужава.

Компанията ще поеме и сметките по закупуването на нужните за изработката на пиците артикули.

Всеки който желае да кандидатства, би трябвало да изпрати CV и видео от 60 секунди, в което да показва своите умения в изработката на пица и да изясни за какво е подобаващ претендент.

Срокът за кандидатстване изтича на 14 октомври 2018 година

https://ooni.com/blogs/news/ooni-pizza-taste-tester-job
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР