Компания от Лас Вегас предложи на клиентите си нетрадиционна услуга.

...
Компания от Лас Вегас предложи на клиентите си нетрадиционна услуга.
Коментари Харесай

Секс във въздуха? Може, само срещу 995 долара

Компания от Лас Вегас предложи на клиентите си нетрадиционна услуга. С " Love Cloud " към този момент можете да летите дружно със своята половинка и да вършиме секс в облаците. Техният аероплан " Чесна " е оборудван със сатенени чаршафи, секси възглавници и матрак с мемори пяна.

Едновременно с това, от компанията споделят, че водачите им употребяват шумоизолиращи слушалки, като по този метод двойките могат да останат необезпокоявани.

Срещу сумата от 995 $, искащите могат да летят на височина от 1600 метра и да се отдадат на взаимни милувки за 45 минути. Срещу нови 100 $ ще може да прекарате 60 минути в небето, до момента в който най-дългата алтернатива е 90-минутно преживяване против 1 495 $.
свързани новини12797на 08.12.2021
Клиентите на тази услуга имат опция да прибавят към прекарването превоз с лимузина, шампанско, рози, шоколад и други екстри, които естествено се заплащат в допълнение.

" Почти всички наши полети завършват с взаимно благополучие ", споделя един от създателите на компанията Антъни Блейк пред Bizzfeed. Хората споделят, че са правили необикновен секс в небето, за който си спомнят даже седмици по-късно, добавя той.

Компанията също по този начин предлага сватби в небето и сантиментални полети, които включват тристепенно меню за влюбените, написа " Профит ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР