Компаниите трябва да наваксат новите правила, се казва в доклада.

...
Компаниите трябва да наваксат новите правила, се казва в доклада.
Коментари Харесай

Политиките на правителствата в областта на климата за справяне с обезлесяването и природата се удвояват за 12 месеца, установи проучване

Компаниите би трябвало да наваксат новите правила, се споделя в отчета.

Базираните на природата политики от държавните управления по света са се удвоили през последните 12 месеца, откри ново изследване.

Докладът преглежда 300 разнообразни политики по света и открива, че към половината от световните понижения на излъчванията до 2035 година евентуално ще дойдат от тези, ориентирани към преустановяване на обезлесяването, понижаване на питателните боклуци, понижаване на селскостопанските излъчвания и внедряване на основани на природата решения за климата.

Само през последните 12 месеца се споделя, че надеждните национални политически известия, предопределени да се оправят с казуса, са се удвоили.

„ В момента е в ход земен преход, толкоз значим, колкото и енергийният преход “, споделя изследване на Inevitable Policy Response (IPR), група за прогнозиране, основана от подкрепяните от Организация на обединените нации Принципи за отговорно вложение.

4000-годишна маслина и просълзен бук: разкриха...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР