Компании, свързани със семейството на председателя на руската Дума Вячеслав

...
Компании, свързани със семейството на председателя на руската Дума Вячеслав
Коментари Харесай

Екипът на Навални излезе с нови скандални разкрития за тайните на Кремъл

Компании, свързани със фамилията на ръководителя на съветската Дума Вячеслав Володин, са придобили към 5 милиарда рубли от продажби на земя за градеж в Москва, заяви радио " Свобода ". Разкритията са направени от екипа на опозиционния водач Алексей Навални, който беше наказан на две години и половина затвор.

Продадена е постройка на цех за растителни масла, както и правото на безсрочна аренда върху терени. Официално притежатели на фирмите са майката и тъстът на Володин, които са продали недвижимите парцели на групировката ПИК.

От екипа на Навални са открили също, че Володин е употребявал за свои пътувания самолети от спецотряда " Русия ". Уточнява се, че е похарчил 75 милиона рубли от държавния бюджет, с цел да се появи в Саратов пред няколко камери и да предложи създаване на детска площадка.

Председателят на съветския парламент има нова брачна половинка, която е преписала собствен първокласен апартамент в западната част на Москва на името на майката Володин, разкри изданието The Insider. От 2016 година в формалните заявления на Володин за приходите му към този момент липсва информация за първата му брачна половинка Светлана. The Insider допуска, че тогава шефът на Народното събрание се е развел. Въпреки това, на всички обществени фотоси той е с венчална халка.

Припомняме, Алексей Навални бе наказан през февруари на две и половина години затвор поради това, че е напуснал страната в нарушаване на предписанията на условна присъда по дело, което той дефинира като изфабрикувано. Той бе задържан на летището незабавно след идването си в Русия от Германия, където се лекува месеци наред.

Лечението се наложи, защото Навални беше токсичен в Русия на 20 август 2020 година, малко преди да се качи на аероплан от Томск за Москва. Самолетът кацна изключително в Омск, където Навални бе признат в болница. Той беше превозен до Германия в безсъзнателно положение, с риск за живота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР