Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) отложи днешното си

...
Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) отложи днешното си
Коментари Харесай

След мораториума: КЕВР отложи заседанието си за поскъпването на тока

Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) отсрочи днешното си намерено съвещание за разискване на отчет и план на решение за изменение на цените на тока.

На откритото съвещание на КЕВР през днешния ден трябваше да бъде разискван отчет на работната група от специалистите към комисията, в който се предлага цената на електрическата енергия за битовите консуматори да се усили приблизително с 11,51 % от 1 януари 2022 година
Конституционният съд ще махне мораториума върху цените на тока и водата, счита специалист
" Народното събрание постанова мораториум върху цената на електрическата енергия, ВиК услугите и топлинната сила на равнищата на 1 януари, 2021 година..
Прочети повече
В началото на съвещанието членът на КЕВР Ремзи Осман предложи то да бъде отсрочено поради решението, взето по-рано през днешния ден от Народното събрание да наложи мораториум върху цената на електрическата енергия, ВиК услугите и топлинната сила. Процедурното предложение беше признато и днешното съвещание, на което трябваше да се прегледа каква да бъде цената на тока за битовите консуматори от 1 януари, се отсрочи.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР