Комисията по здравеопазване в Народното събрание заседава извънредно, за да

...
Комисията по здравеопазване в Народното събрание заседава извънредно, за да
Коментари Харесай

Шефът на Пирогов: Звъня на родителите си да им обяснявам, че синът им не краде

Комисията по опазване на здравето в Народното събрание заседава изключително, с цел да изслуша управлението на " Пирогов ", откакто въпросът със промяната на шефа на болничното заведение провокира политически турбуленции. 

Шефът на комисията Костадин Ангелов от ГЕРБ подреди на парламентарния секретар да предложения и здравния министър, който почете поканата му. Георги Гьоков от Българска социалистическа партия възрази против свикването на комисията. Несъгласието му бе, така като заседанието се случва в миг, в който Народното събрание преглежда значими промени в данъчните закони.

" Парите са доста значимо нещо, само че зад болница " Пирогов " стоят хора и излекувани пациенти. Мога да си подам оставката, само че за мен е отговорност да не се вършат кавги на гърба на болница " Пирогов ". Направен беше опит да бъда махнат от болничното заведение, Хора, ние всички имаме фамилии. Налага ми се да звъня на родителите си, с цел да им изяснявам, че синът им не краде ",

сподели от своя страна шефът на " Пирогов "  Валентин Димитров. Не данните за финансовото положение на " Пирогов ", а нарушавания в Закона за публичните поръчки е претекстът за отстраняването на Димитров от поста, акцентира здравният министър Христо Хинков. Той добави, че това не е резултат на политическо възмездие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР