Комисия от седем члена, председателствана от Петя Василева, проведе избор

...
Комисия от седем члена, председателствана от Петя Василева, проведе избор
Коментари Харесай

Човек на ГЕРБ пак стана шеф на Общ. съвет в Плевен

Комисия от седем члена, управлявана от Петя Василева, организира избор за ръководител на локалния парламент в Плевен. Това стана по време на първото съвещание на новоизбрания Общински съвет, което се организира на 12 ноември в зала „ Плевен “ в постройката на Областна администрация, оповестява „ Дарик “.

След извършено скрито гласоподаване, в което участваха всичките 41 съветници Петя Василева разгласи, че Мартин Митев от Политическа партия ГЕРБ е определен с 28 действителни и 13 недействителни бюлетини. Той беше ръководител на Общинския съвет в Плевен и през предишния мандат.

Мартин Митев се обърна към кмета на Плевен Георг Спартански, който малко преди този момент одобри публично новия си 4-годишен мандат, общинските съветници и жителите на Плевен с думите:

„ За мен е чест да се обърна към всеки от вас в навечерието на този 4-годишен мандат, в края на който ми се желае да излезем с вдигнати глави, да гледаме хората в очите с възприятието за изпълнен дълг към обществото и свършени положителни неща за нашия обичан град Плевен “.

„ Уверявам ви, че ще впрегна целия си опит, познание и умеене да бъда един обединител в идния мандат на нашия по този начин цветен общински съвет в смисъл, че всички ние би трябвало да се обединим за идеята „ Плевен “. Вярвам, че ще надскочим партийните пристрастия и персоналното си его и ще работим за един по-добър Плевен “.

Мартин Митев беше единственият препоръчан претендент за поста Председател на Общински съвет-Плевен. Изборът на ръководител на Общински съвет беше точка втора от първото съвещание на локалния парламент, което протече при дневен ред от общо 4 точки.

До избирането на Мартин Митев председателстващ на съвещанието беше доайенът на съветниците доцент доктор Евгения Бързашка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР